Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 10. tammikuuta 2020

Ei edistystä

Suursiivous ei oo edenny viimekertasesta. Tänään Possu teki vaan ihan tavallisen viikkosiivouksen. Mutta haaste onkin onkin koko vuodelle, joten vielä kerkee.

Ihan uskomatonta, mutta taas iski nuha ja köhä. Nyt Possu on ollut varovainen ja levännyt heti. Jospa se menis ohi. Huomenna Possu ei laita kelloa soimaan, vaan nukkuu niin kauan kuin nukuttaa.

Öisin Possu on uinut, parina viime yönä siis. Edellisyönä Possu ui oikein suurissa aalloissa. Niin suurissa, että vähän jo pelotti. Viime yönä taas likaisessa joessa. Kuka haluaa tulkita? ;)

Ne valtavat aallot saattoi tulla ehkä Possun lukemasta Titanicista kertovasta kirjasta? Vaikka Possu menikin veteen ihan rannasta ja huvikseen uimaan. Unissa usein sekoittuu monta asiaa. 

Tänään Possu luki loppuun Jodi Picoultin kirjan Koruton totuus. On lukenut sen joskus kauan sitten ennenkin, mutta nyt huvitti lukea uudestaan, kun törmäsi kirjaan, ja sitä paljon oli jo unohtunut. Onko joku lukenut? Kertoo Amish-tilalta, josta löytyy vastasyntyneen lapsen ruumis. Selviää, että tilan 18 v tytär on sen synnyttänyt, mutta ei myönnä. Tyttöä syytetään myös lapsen murhasta. Juristi Ellie on tytön puolustusasianajaja ja hän päätyy myös tytön valvojaksi oikeudenkäyntiä odotellessa. Ellie joutuu muuttamaan tytön kotiin amish-perheeseen ja elämään siellä amish-tapoja noudattaen.

Oli mielenkiintoinen just sen takia, että kertoi amisheista. En tiedä mitään muuta romaania, missä olisi heistä kerrottu. Tietääkö joku? 

2 kommenttia:

  1. En ole lukenut, enkä tiedä, mutta olen ällistynyt. Noin vain "luin tänään kirjan". Minä en varmaan ikinä saisi luetuksi kirjaa päivässä, tuskin edes viikossa. Nostan hattua! (piti käydä tuolla makkarin puolella nostamassa kaapin päällä olevaa lierihattua)

    VastaaPoista
  2. Älä suotta ällistele :D Possu unohti vaan yhden sanan eli luki LOPPUUN. Itse asiassa Possu luki kirjaa 3 iltaa. Olisi kyllä lukenut yhdeltä istumaltakin, jos olisi aamuun asti jatkanut. Oli niitä kirjoja, mitä ei malta jättää kesken. Nykyään harvemmin löytää niin koukuttavia kirjoja. Tänään pitäis lukee loppuun lukupiirin kirja Apteekkari Melchior ja Piritan kuristaja. Vaikutti ensin tylsältä, mutta eilen sekin alkoi vähän jo kiinnostaa. Kertoo puolestaan luostarista Tallinnassa v 1431 ja kuten nimestä voi päätellä luostarissa vaanii kuristaja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!