Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 13. huhtikuuta 2020

100 siivouskohdetta

Joskus tossa viime- vai oliko se toissaviikolla tuli terassikin pestyä. Unohdin päivittää tänne, kun tapahtui katastroooffi!! Kaadettuani siivousvedet vessanpyttyyn huomasin toisen siivousrätin kadonneen!! Eli se oli todennäköisesti tippunut pyttyyn. Olin kerinnyt jo vetää. Yritin vessaharjalla koukkia, mutta en saanut rättiä kiinni. Loppupäivän odotin kauhulla, koska pytty menee tukkoon. Ei se mennyt, eikä oo vieläkään mennyt, joten ilmeisesti pytty kesti siivousrätinkin. Jos joku talon asukas huomaa pyttynsä tukkiutuneen, ja kaivaa sieltä esiin siivousrätin, niin Possu ei ikinä tunnusta, että se on Possun!!! Onneks sitä ei oo nimikoitu....

Eli päivitetty lista :

100 siivouskohdetta

1. Kuivauskaappi (Koskahan puunattu viimeks? Uh!) (4.1.2020)
2. Maustehylly + 2 muuta kuivauskaapin puoleista keittiön yläkaappia. (4.1.2020)


3. Keittiön ylin laatikko ;D eli edes jotain... (16.1.2020)
4.Kirjahyllyt (21.1.)
5. Kylppärin lattiakaivo (YÄK) (23.1.)
6. Keittiön loput laatikot, sekä 2 keittiönkaappia (18.2.)
7. Arvostelevia katseita kerännyt eteisen kaapin päällys (joka oli täynnä pölyistä rojua. Vieläkin on rojua, mutta toistaiseksi pölyt pois) (29.2.)
8. Ikkunat (29.2.)
9. Vaatehuoneen 3 ylintä hyllyä pesty, vaatteet tuuletettu ja viikattu. (30.3.)
10. Vaatehuone loppuun  (3.4.)
11. Joskus huhtikuun alussa terassi kattoa myöten

11 kommenttia:

  1. Oli tuossa wc-vwsiepisodi täälläkin syksyllä: -putki mäm rikki ja alakerran vessaan valui vettä, naapurin tollo soitti että tahallasko tukit? Oli kuulema saanut epäilyksen päähän ja piti kysyä. paloi hihat, tietty=).
    Elämä on. Varsinkin wc-elämä.

    VastaaPoista
  2. Ei huolta! Työpaikallani aiemmin wc tukkeutui säännöllisesti, eikä syytä löydetty. Putkimiehet nostivat sieltä mm. mopin, mikä oli rakennusvaiheessa sinne pudotettu. Ajattelin vain kertoa, että yksi pieni siivousliina tuskin tukkii putkea... Possun inspiroimana meilläkin siivottiin keittiön kaappeja. Vaatekaappiin en vielä tarttunut, neulominen ei salli pysähtymistä.

    VastaaPoista
  3. Nyt kun olet saanut lohtua ja myötätuntoa :) niin päinvastainen tarina:
    Meillä ei siis edelleenkään ole tiskikonetta ja koska kulujen määrä on kasvanut kaupungista pois muuttamisen myötä, olemme siirtyneet vadissa tiskaamiseen ja viruttamiseen. Vedet käydään sitten viskaamassa kukkien ja marjapensaiden juurille näin sulan maan aikaan, ettei likakaivoja tarvitse tyhjennyttää niin usein. Seli seli.
    Tiskipöydällä on pieni allas ja iso allas. Pieneen altaaseen oli tiskatessa jostain mennyt vettä - varmaan hanasta *ankarasti pohtii Pöllö* ja ajattelin, että se varmaan menee viemäristä alas, kun nostan vadin pois isommasta altaasta. Tähän kohtaan kuuluu se fysiikan termi, jota en nyt muista..
    Vaan näinpä ei käynyt. Viemäri siis oli tukossa! Olikohan se Possun siivousliina meidän viemärissä?? *taas Pöllö pohtii ankarasti*
    AM haki karhupumpun, jollaista Pöllö ei ole koskaan käyttänyt. Pumppasi ensimmäisen kerran: sai vedet paidalleen! Pumppasi vielä pari kertaa lisää ja jo vain toimi viemäri hienosti.
    Mutta Possun siivousliinaa ei kyllä löytynyt - vieläkään.
    Varmuuden vuoksi lorautettiin molempien altaiden viemäreihin Putkimiestä (sitä tästä talosta löytyy...) ja nyt kyllä vetää viemärit.
    Että jos Possun siivousliina oli meille eksynyt, niin on kyllä nyt varmaan jo liuennut Putkimiehen mukana, pahoittelut.

    Mutta mitä tästä opimme? Ehkä emme mitään. Mutta jospa muistaisimme suojata paidan (=vatsan) kun seuraavan kerran käytämmä karhupumppua.
    Hyvä on kapine se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, helpotus kuulla, että liina on Pöllölään asti jo ehtinyt, niin ei tartte enää tämän talon asukkaitten vihoja pelätä ;)Pöllö on onneks siellä niin kaukana, ettei pääse Possua kurittamaan.

      Mutta hyvä, että saitte sielläkin viemärin toimimaan!!

      Poista
    2. Katsookohan kukaan muu teistä sarjaa 9-1-1? Jos katsoo, muttei tämän viikon jaksoa vielä ole katsonut, niin... en pilaa katseluiloa enempää, mutta nauratti, kun jaksossa oli karhupumppu :D

      Poista
  4. Possu siis päätti lopettaa siivoamiset hissukseen hukkaamalla siivousvälineitä yksi kerrallaan. Voihan sitä lopettaa ihan muuten vain. Minäkin jätin taas joulusiivoksen lepäilemään, kun ei huvittanut. On sen verran valoisaa, että sujuvasti hypin makkarin tavarakasojen yli.

    VastaaPoista
  5. Kadehdin täällä Possun listan edistymistä... Laiskiainen on vain laiskotellut...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!