Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Se huono yö

...jatkoa edelliseen postaukseen..

Possulla ei oo pitkään aikaan ollu nukahtamisvaikeuksia. Possu ei ees muistanu, miten ärsyttävää se voi olla. Kun ei vaan nukuta.

Possu pyöri ja kävi vessassa ja avasi välillä ikkunan ja tuuletteli peiton ja tyynynkin. Kävi katsomassa tähtitaivasta ja kännykkää, ja asettui sitten taas makuulle todetakseen, ettei nukuta. Olis voinut luulla, että on täysikuu, mutta eipä ollu. Ulkona oli suorastaan pimeä, niitä tähtiä lukuunottamatta. Possu katsoi kelloa. Se oli puoli 4. Sitten linnut alkoivat laulaa. Alkoi olla valoisaa, ja kun Possu katsoi uudestaan kelloa, se oli puoli 6! Siihen aikaan Possu lienee nukahtanut. Heräsi klo 9 herätyskellon ärsyttävään ääneen ja nyt on litkinyt aamukahvia jo parikin tuntia.

Miks Possu sit ei nukahtanu? Sen ku tietäski! Ei pitäs olla mitään syytä valvomiseen. Possu on ulkoillut. Siivonnut eilen, joten ei pitäis pölyn haitata. Ei oo täysikuu. Ehkä Possu on ollu liikaa koneella, liian myöhään? ? Komentakaa nyt lukijat Possu nukkumaan, jos pyörii täällä liian myöhään!! ….Tosin Possu saattaa sillon kyllä hyvällä syyllä vastata, niinku eräs possulainen seniori toiselle, joka valitti kylillä käydessään, miten paljon porukkaa pyöri korona-aikaan kaupoilla, että - no mitäs SÄÄ siellä sitten teit?!

6 kommenttia:

  1. Tuota oon itekki aatellu, kun oon päivitelly kauppojen väentungosta. Kaikilla muillakin on just nyt sitten tärkeää ostettavaa. Mutta oikeesti ainakin täällä tuntuu, että ihmiset jaksoi pari viikkoa olla hissukseen, mutta sitten alkoi lähestulkoon normaali meininki.

    En muuten mennykään päikkäreille, lähdin lenkille sen sijaan. Vaikka aamulla aattelin, ettei tästä päivästä tuu mitään. Nyt kun lounaan syö niin eiköhän simmut ummistu...

    VastaaPoista
  2. Suden hetkellä Possu on valvonut, tuttu juttu. Uni kulkee jaksoissa ja jos yksi jakso sulkeutuu, täytyy odottaa seuraavan aukeamista saadakseen unta ja niin Possulle on käynyt kun nukahti lopulta. Käytän valvomisen ajan eri tavoin, neuloen, lukien aamulehteä, kirjaa..ja kun tunnen unen tulevan vetäydyn nukkumaan. Ehkä Possu on ollut liian tunnollinen, siivonnut, ulkoillut, elänyt terveellisesti? Nyt vain rennosti ensi yönä levolle, iltasadun lukien. Suloisia unia!

    VastaaPoista
  3. Ite käytän rentoutusharjoituksia apuna kun huomaan, että on vaikeampaa nukahtaa. Toivottavasti oot saanut nyt paremmin nukuttua! Uni on niin tärkeetä ja kummasti sen aina huomaa silloin, kun nukahtaminen ei suju ja heräilee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!