Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 16. huhtikuuta 2020

Vettäräntää..

Vettäräntää tiputtaa. Eilen illalla oli ihan hieno keli. Aurinko paistoi. Possu on ulkoillut joka päivä vähintään 2 tuntia. Saa nähdä, viitsiikö tänään.



Asiasta toiseen ; te jotka asutte rivitalossa, vietättekö yleensä aikaa etu- vai takapihalla? Possu on tuuminut että siinä mahtaa olla yks sosiaalisuuden mittari. Joillakin on tapana tulla etupihalle, rappusten eteen kaikkien nähtäville aikaa viettämään. Epäsosiaaliset, niinkuin Possu, istuskelee takapihalla omassa rauhassa. Possu ei vois kuvitella istuvansa etuoven edessä kaikkien töllisteltävänä. (ja oikeestaan Possua vähän ärsyttää kaikki ne etuovella istuskelijat ja tupakoijat, kun ei saa koskaan tulla rauhassa kotiin, niin ettei naapurit huomais..)

13 kommenttia:

  1. Ok-talossa olen parvekkeella eli takapihalla, joskus kesällä jopa ihan pihalla!! ;DD

    Mutta en menisi ihan tuuohon tien varteen tsiigaileen... .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut kantaa tienvarteen jopa pihakalusteita...

      Poista
  2. Oi, sielläkö jo imikkä kukkii?! Söpöä. Mie tein taas tänään lumiukon pihalle. Tällä kertaa lunta kolaavan sellasen.

    Jos asuisin rivarissa, olisin ihan taatusti siellä takapihalla. Tai riippuis ehkä maisemista, jos takapihalta näkys betonibunkkeri tai se olis kerrostalon parkkipaikan vieressä, niin sit vois miettiä... Joissakin rivareissa ei oo ees takapihojen välissä mitään seinämää, sellasessa ei oo paljon eroa etu- ja takapihan välillä.

    VastaaPoista
  3. Kerrostalon pihassa istuskellaan kun tarjennutaan. Ihmiset ovat jo meihin tottuneet, juomme teetäkin kesällä ja neulon. Yhtään en välitä kenenkään katsomisesta, katson takaisin ja hymyilen. Hauskaahan sitä on itse seurata toisten puuhia! Ei sen jälkeen enää häiritse katseet. Otan radion mukaan, niin voi kuunnella sitä ja nauttia olostaan.

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti takapihalla tai sisällä.

    VastaaPoista
  5. Kunhan kesä tulee, istutaan yleensä iltaisin ulkorappusilla ja katsellaan pihalle ja vieressä kulkevalle maantielle: "jaa, se on Petterillä vielä töitä", "aha, Petterin päivä taitaa olla pulkassa". Ja aina kun joku auto tuosta ohi hurahtaa, sieltä nousee käsi pystyyn tai auton torvi törähtää: kukas se oli? "en minä tiiä, minä luulin, että sinä tunsit" :D
    Eli kaikkia tervehditään, tunsit tai et.
    Ja kesän tullessa katsellaan tarkkaan moottoripyöräjonot; onkohan siellä se tutun värinen pyörä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Possukin nostaa sorkan pystyyn, kun ohittaa talon, jonka rappusilla istuu kaksi pöllöä huhuilemassa.

      Poista
    2. Ihan tarkkoja jos ollaan, niin toinen on pöllö ja toinen on mursu ;)
      Mutta kaikille pöllöille saa nostaa sorkan pystyyn, se on maalla mukavaa!

      Poista
  6. Takapihalla tietty 😄. Tosin välillä istun etupihalla juomassa aamukaffetta kun takapihalle ei paista aurinko aamuisin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!