Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 23. huhtikuuta 2020

Aika rientäny

Onpas aika rientäny. Ei oo tullu kirjoteltua. Nää korona-ajan päivät on kaikki niin samanlaisia, ettei oo uutta raportoitavaa :D

Nyt oon nukkunu ihan hyvin. KOPKOP. Omituisesti vaan heränny automaattisesti omituisen aikaisin, eli kuudelta tai seittemältä eikä oo sen jälkeen viittiny enää nukkua. Ehkä se on tuo kevät ja lisääntynyt valoisuus, mikä saa heräämään.


4 kommenttia:

  1. Unella on sellainen kummallinen tapa että se vaan loppuu kun haluaa. Vaikka olis kuinka kiinnostava "filmi" menossa niin se vaan jää kesken.

    VastaaPoista
  2. Tänäaamuna oli pakkoherätys, kun piti lähteä kahdella autolla viemään toista autokorjaamolle, mutta mieki kyllä nukkuisin mieluusti pitempään mitä nukun... ku on se pätkäpaastokin, eikä saa syödä ennen kymmentä.

    VastaaPoista
  3. On siinä sitäkin että ikääntyessä unen tarve vähenee luonnostaan. Mutta aamusta on mukava herätäm katsoa kun au nousee ja linnut alkaa elämöimään.
    p.s. Tuliko POP?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!