Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Yökaupassa

Possunkin lähikauppa on nyt yötäpäivää aina auki! Possu on ajatellut, että joku kerta pitää mennä käymään yökaupassa, niin hassua se on. Tänä yönä, unettoman täydenkuun aikaan Possu päätti toteuttaa ajatuksen. Niinpä noin puolen yön aikaan Possu lähti ostoksille!

Pah, kaupalla oli ihan täys meno päälle. Parkissa autoja varmaan enemmän kuin päivällä. Suurin osa tosin taisi olla kaupan pihalla autoissaan aikaa viettäviä teinejä. Kaupan puolella oli hiljaisempaa, mutta ei suinkaan autiota. Ainakin 3 työntekijää oli paikalla ja asiakkaita ihan pokkana tekemässä ostoksia. Suht tyhjää kuitenkin hyllyjen välissä, joten oli aikaa harkita ostoksiaan.

Eli yökaupassa käynnissä ei ollut oikeastaan yhtään mitään jännittävää. Ei ainakaan vielä näin aikaisin. Ehkä pitää mennä joskus uudestaan johonkin ihan tosi pöljään aikaan, vaikka puoli neljältä. Oliskohan silloin autiompaa ja jännittävämpää.


P.S. Yökaupan myyjät oli ystävällisempiä kuin päivämyyjät. Mutta hsss… älkää kertoko, että Possu sanoi niin!!!

10 kommenttia:

  1. Jännitystä näinä aikoina saa hakea mitä eriskummallisimmista asioista...tai tutuista ;)

    VastaaPoista
  2. Hyytävän jännää. Elät vaarallista elämää.
    Poikani on yöeläjä ja käy kaupoilla yöllä. Oli nyt mennyt verkkokauppaan päivällä, kun oli ajatellut, että muutkin sieltä ostavat ovat yöeläjiä. Sanoi, ettei koskaan ole ollut sellaista tungosta.
    Meillä suosittelevat ostoksia aamuyöstä kolmen viiden aikoihin, jotta turvavälit pitävät. Kun ei ole autoa, on tyydyttävä tuohon lähikauppaan, joka on supistanut aukiolojaan. Tosin mielelläni nyt käytän lähikauppaa, koska toivon, että se pysyy tuossa, vaikka valikoima on suppea tai ainakin outo ja vaikka kauppa on kallis. Arvostan silti sitä, että voin koiralenkin ohessa kipaista hakemassa kahvimaidot.

    VastaaPoista
  3. Hurjan jännittävää yöelämää Possu viettääkin, käy ostoksilla, ruokakaupassa. Yömyyjät ovat varmaan hyvillään, kun asiakkaina on turvallisia aikuisia, kuten Possu, harkitsevainen asiakas. Ei kai vain namusia eksynyt ostoskoriin, virpomispalkkioksi? Siniseltä Sohvalta virvotaan Possu virtuaalisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei eksynyt, sillä kaapissa on karkkia vielä joulualennusmyyntien jäljiltäkin ;)

      Poista
  4. Jihuu!
    Vaarallista yöelämää Possulassa, hihihihi...

    Sus' is back!

    VastaaPoista
  5. Meillä on hyvä kyläkauppa, joka on auki ihan tavalliseen aikaan, ei edes kovin myöhään. Pöllö käy siellä harvakseltaan, AM useammin: maitoa, leipää, leikkelettä.
    Isommat ostokset käydään tekemässä ihan keskellä päivää vähän kauempana.
    Vessapaperi riittää vielä. Mutta jauheliha on aina perjantaisin kyläkaupasta loppu, sitä täällä hamstrataan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kaupassa tätä nykyä ihan kaikkea, vessapaperiakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!