Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Yökyöpeli

Vaikka Possu heräsi seitsemältä, niin nyt sit ei nukuta.
Omituista!
Ja ärsyttävää.
Mitään järkeä valvoa. Menee yörytmi sekaisin. Sit nukkuu huomenna pitkään ja ei taas ens yönä saa unta.

Nyt vois olla sopiva hetki lähtee kauppaan. Mut siellä tuli jo päivällä käytyä. Ei mitään kauppa-asiaa.

Vielä ei oo lehtikään kuitenkaan tullu postilaatikkoon.

Kirjoja ei huvita lukee. Eikä kumminkaan oo niin viree nyt, että viittis oikein mitään muutakaan tehä. Vois nukkuu, jos nukuttais. Mut kun ei nukuta!

Ei nyt oo ees täydenkuun aikakaa. Omituista.



6 kommenttia:

  1. Kaikista ärsyttävintä on pyöriä sängyssa ja odotella unen tuoloa, yleensä luovuta puolen tunnin jälkeen ja nousen ylös. Rytmi joo sekoo mutta kun ei ole mitään syytä sinänsä olla tietyillä hetkillä hereillä niin voi sit valvoa kun... Heräsin itse juuri, vähän yli tunnilla sain siirrettyä.
    Olen siis juurikin vaiheessa että voisi alkaa heräillä aamusta, vielä täytyy muutama päivä asetella kohdilleen, viikon projekti yleensä.

    Toisaalta pakko myöntää että yöllä on mukavampaa haahuilla;D

    Joku vie nyt Possun unet, onko se mies? Reissu? Krrokerro mikä possua valvotaa=) Jos mitään syytä ei löydy, se on sit Nukku-Matin paholaismainen serkkutyttö liikkeellä, Valvo-Viivi joka lentelää Nukun perässä ja vie hiekat, käyttää niitä pihan hiekoittamiseen, voin sanoa että hyvin levännyt piha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se serkkutyttö. Ei mitään syytä, paitsi että ei nukuttanu! Ärh

      Poista
  2. Muistan tuon tunteen työajoilta. Nythän ei oel väliä, milloin nukun vai nukunko. Yleensä nukun. Minulle kyllä lukeminen maistuu yölläkin. Huono puoli on, että nukahdan parin lauseen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tänä aamuna ois ollu hätää, mutta pakotin silti itteni nousemaan klo 9. Muuten ei huomenna silmät aukeis ollenkaa.

      Poista
  3. Vähän kesemmällä on hienoa käydä aamuyökävelyllä, mutta nyt ei taida vielä satakieli laulaa. Kohta täytyy varmaan mennä päikkäreille minunkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!