Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 27. tammikuuta 2023

Kiitos Repu!


 Kiitokset Repulle paketista. Kuvasta puuttuu vielä kukkaset, jotka kukkivat toivottavasti joskus kesällä ;) Siis ruiskaunokin siemenet. Possu ei oo muuten koskaan lukenut Asterixia. Possu on vain juonut Asterix-limsaa lapsena. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä lukea Asterixia.


Possun kuvapäivitykset on yleensä olleet kovin vanhoja. Koska Possun mielestä on kauhean työlästä siirtää kuvia koneelle. Mutta kerta Possu nyt sen vaivan näki, niin ehkäpä laitan tässä muutaman kuvan vielä lisääkin.
 
Kuka tunnistaa tämän kaverin? Varmaan Repu ainakin.Kuka on käynyt tässä risteyksessä?Possu huomioi, että tunturin päällä pilvet on jänniä.Kohta ne taas kukkiiKurpitsa poikineenHEKO HEKO HEKO, Moro!

6 kommenttia:

 1. Koskaan ei ole myöhäistä lukea Asterixia. Hienoja kuvia on Possu ottanut. Lintukin hyvin tunnistettava. Se on mukava retkikaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kuvia on koneella varmaan miljoona. Tänään Possu kävi niitä noin tunnin verran läpi ja poisteli huonoimpia. Mut ei päässy pitkällekään.

   Poista
 2. Asterixit on ihan parhaita - niitä löytyy Pöllö-kirjastosta.
  Lintukaverin kyllä tunnistin, kuuk kuuk kuukhan se siinä, mutta en oo ihan varma oonko tavannut koskaan. Kyllä varmaan.
  Lapaset on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapissa nuotiopaikalla yleensä törmää. t. Posu

   Poista
 3. Olikos se Asterix limppari vihreää? Luulen, että se on nykyään Smurffi nimellä.
  Kuukkelit on symppiksiä 😍 t. Laiskis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreää päärynälimsaa se oli. Ja hyvää. ;) t. Possu

   Poista

Kiitos kommentistasi!