Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 7. tammikuuta 2023

Sähköpahis

 Tänään Possu oli sähköpahis. Possu teki uuniruokaa, vaikka just ennen viikonloppua sanottiin, ettei nyt saa lämmittää uunia, koska pakkasen takia sähkö on kortilla. Mutta, kun eilen Possu ei lämmittänyt uunia eikä hellaa kumpaakaan, eikä ollut edes kotona lamppuja polttamassa, niin Possu ajatteli voivansa uuniruuan tehdä.

 Koska :

- Possun teki mieli uuniperunaa.

- Possu teki kerralla 2 päivän annoksen. Huomenna ei kulu sähköä kuin mikrolämmityksen verran.

- Possu paistoi vielä jälkilämmöllä pikapullaa, joten tässäkin tuli säästöä.


Näillä perusteluilla Possu rauhoitti omatuntoaan. Sitäpaitsi! Ei ulkona mikään kauhea pakkanen edes ollut. Aamulla peräti - 8. Kylmä viima kyllä. Kärsä ja posket paleli ulkona. 


Ja lopullisesti Possu rauhoittui luettuaan, että sähkönsäästöhälytys olikin väärä. Muutkin kuin Possu olivat huomanneet, että ulkona ei ollutkaan HIRVIÖpakkanen!


Sen pituinen se.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaasu-uuni Olifantilla. Tiedän yhden joka olisi siitä toooosi kateellinen.
   Mutta kyllä ei Possu minusta tuhlannut sähköä; kahden päivän ruoka = kahden päivän sähkönkulutus yhtenä päivänä. Ja vielä jälkkäripullaa siihen päälle.
   Ollos Possu huoleti. Toimit aivan oikein.

   Poista
 2. Possuhan toimi ihan oikein, kun teki kerralla useamman ruoan uunissa. Saukkiksen pitää opetella käyttämään kiertoilmaominaisuutta. T Saukkis

  VastaaPoista
 3. Tänäänkin Possu teki 3 päivän ruuat uunissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!