Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 6. tammikuuta 2023

Kun Possu ei saanut suutaan auki ;)

 Possu oli tänään kirkkokonsertissa. Eräs Possun sukulainen tarjosi tämän lystin. Tai siis konserttihan oli ilmainen, mutta ohjelma maksoi vitosen. Ja niitä myytiin siinä aulassa. Kaksi tätiä oli myymässä. Toinen rahasti ja toinen ojensi ohjelman.

Putte ilmoitti ensimmäiselle tädille ostavansa kaksi lippua. Putte kenties luuli, että sisäänpääsy maksaa. Täti otti rahat. Seuraava täti ojensi Putelle ohjelman. Yhden! Possua täti vilkaisi yrmeästi ja piti kiinni ohjelmapinostaan. Putte oli jo mennyt. Possu kääntyi kannoiltaan. Possun mielestä olis ollut hölmöä alkaa inisemään jonkun ohjelman perään, että hei kyllä toi edellä menevä taatusti maksoi mun ohjelman, kysy vaikka tolta toiselta. Niin Possu nosti nokkaansa, ja ajatteli, että mitä itse asiassa ohjelmalla tekee? Kuuleehan laulut joka tapauksessa. Ja kotona sillä ei tee yhtään mitään. Yksi turha paperi vaan. Ja oliko pakko mulkaista Possua niin häijysti?! Possu on herkkä eikä tykkää yrmeistä mulkoilijoista.

Penkissä Possua alkoi kuitenkin harmittaa, ettei ollut ohjelmaa. Olisi siitä nähnyt ohjelman edistymisen. Kaikilla muilla oli ohjelma. Ne varmaan piti Possua pihinä, kun ei ollut ostanut, vaikka menee hyvään tarkoitukseen. Eikä enää ainakaan kehdannut rynniä takaisin eteiseen kyselemään ohjelmaa, joka kuuluu Possulle! Miksei Putte sitäpaitsi ollut voinut ilmoittaa ohjelmia pihtaavalle tyypille, että hän haluaa KAKSI ohjelmaa kerta ostikin kaksi?

Possu ei kuitenkaan tohtinut kysyä myöskään Putelta, voisiko tämä lainata ohjelmaa. Putte varmaan kysyisi, miksei Possu ottanut omaa ohjelmaansa. Eikä Possu voinut sanoa, että oli liian hölmö tiukatakseen ohjelmaa siltä tiukkailmeiseltä tädiltä.

Niin Possu seurasi ohjelmaa ilman ohjelmaa. Harmitteli. Ja murjotti.

- PITÄKÄÄ OHJELMANNE!!!!4 kommenttia:

 1. Kenelleköhän ne myyjättäret ajatteli Puten sen toisen ohjelman/lipun ostaneen 🤔 Molemmille jaloille oma? Käsilaukulle?
  Jos kaksi ostetaan, kaksi annetaan.
  Jatkossa Possun täytyy reippaasti pitää puoleensa ja näyttää vaikka kieltä tuommoisille piheille lipun/ohjelman myyjille.

  VastaaPoista
 2. Olipa tyhmä täti siellä ohjelmapinon telineenä. Possu ottaa opikseen ja vaatii tästä lähtien kaiken, mikä kuuluu.
  Ja tästä tuli sitten mieleen aamuinen tapahtuma, joka ei liity tähän mitenkään. Olifantti tilasi hienon pottersateenvarjon, jonka piti tulla ihan Englannista saakka. Ei tullut. Olifantti valitti sekä sille myyjälle, josta tilasi, että sille jolta se eka myyjä oli tilannut. Ei mitään selvitystä. Olifantti sitten perui koko tilauksen ja haukkui asiakaspalautteessa sen ekan kaupan ja ilmoitti, ettei todellakaan aio maksaa sellaista, mitä ei ole saanut. Tänään sitten laskutuksen hoitaja, joka on tietenkin kolmas asiaansekaantunut, ilmoitti, että lasku on jäänyt maksamatta, joten maksa heti tai ruvetaan toimenpiteisiin. Olifantti sitten valitti sekäa laskutuksen hoitajalle että sille ekalle kauppiaalle, ilmoitti, ettei ole saanut mitään sateenvarjoa, eikä siksi aio myöskään maksaa. Nyt Olifantti odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on huijarifirma! Toivottavasti asia selviää. T. Possu

   Poista

Kiitos kommentistasi!