Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 24. tammikuuta 2023

Koronaa...

 Kuinka moni luuli otsikon perusteella, että Possulla on korona?! Ei oo. Ei oo ollu. Eikä mitään väliä enää, vaikka oliskin. Niin Possu luki tänään netistä. Enää ei tee kehenkään vaikutusta jollain koronalla. Se on nyt ihan tavallinen lenssu. Vähän niinku nuha.

Muistatteko vielä, millasta oli alussa? Piti mennä auton kans tikkutestiin tiettyyn kohtaan terveyskeskuksen pihalle. Vahvasti maskinaamioituneena. Sitten kun oli saanut autonsa pihaan parkkiin, avautui vaivihkaa joku terveyskeskuksen sivuovi, ja avaruusolion näköinen tyyppi tuli sorkkimaan nenää. Sitten äkkiä ketään tapaamatta ja minnekään poikkeamatta kotiin odottamaan testitulosta. Tulokseen asti oli karanteenissa!  Se oli oikeestaan aika jännää. Tätä ei ehkä tohtisi ääneen sanoa, mutta oikeestaan kuulosti aika nynnyltä, jos joku ei ollut käynyt kertaakaan edes tikkutestissä! ;)

Sitten alkoi se vessapaperihamstraus! Itse asiassa Possu on aina kyllä hamstrannut sitä. On kivempi ostaa kerralla kunnon säkki varastoon kuin rampata jatkuvasti kyläkaupassa vessapaperiostoksilla. Ja sitä on hyvä olla kunnolla, ettei tartte pihistellä! Possun vessassa ei lue, että max 1 arkki/pisuhätä ja max 2 arkkia isompi hätä!

Ruokaakin oppi hamstraamaan. Voihan yhtäkkiä sattua niin, että onkin koronassa eikä saa liikkua minnekään. Viikon ruokaostot kerralla. Kotona aina sen verran jotain, että pärjää jos saa karanteenin.

Se ruokahamstraus jäi jonkin verran päälle. Kuitenkin on tullut jo palattua takaisin arkirytmiin ja kauppakassin sisältö vähentynyt kerralla ostettavista ja kauppareissut pikku asian takia lisääntyneet. Sitäpaitsi siinä hamstratessa pitää muistaa seurata päiväyksiä. Yks porkkanasose Possulla pääsi tässä jo vanhentumaan, kun säästi ja säästi, eikä muistanut käyttää. Noloa.


Mutta arvatkaa, mitä uskaliasta Possu teki tässä yks päivä, mitä korona-aikana ei ois uskaltanut kuvitellakaan tekevänsä??

-

-


Possu aivasti työpaikalla ihan reilusti ja salaamatta vähintään 15 kertaa yhteen menoon!!!!

4 kommenttia:

 1. Taudit tulee, taudit menee, elukat porskuttaa ;DD!! Kiitos muuten ihunasta postikortista jos en ole muistanut kiittää, en muista... . ;) Sikaposti toimii ;D

  VastaaPoista
 2. Tunnustan… Heti ajattelin voi Possua kotonansa. Mä en Koronan aikaa hamstrannut mitään erikoista kun hamstraan koko ajan tai no ehkä maskeja 😄 Niitä riittää vieläkin mikä tosin on hyvä kun joudun pitämään maskia isoissa väkijoukoissa.
  Pikaista paranemista lenssusta!

  VastaaPoista
 3. Pöllönkulmallakaan ei hamstrattu mitään. Eikä ole käyty testissä. Kaksi testiä on kotona ollut kaiken varalta, siihen oli joku oikea syy, mutten enää muista mikä. Rokotuksia on haettu kaikki viisi mitä on saanut eikä oo ainakaan vielä mikään tauti iskenyt.
  Mursu aivasti äsken 7 kertaa, hermostui ja meni nukkumaan.
  Lentokentälläkään ei muuten kyselty rokotustodistuksia kesällä, ei täällä päässä eikä Briteissä. Vaikka sitä kaikkea muuta äksöniä olikin.

  VastaaPoista
 4. Minä hamstraan edelleen kirjoja ja lankoja. Testatuksi tuli useaan kertaan ja on koronakin sairastettu. Sen takia viides piikki vielä odottaa. Maskin takana oli jotenkin turvallista olla. Maskeja on edelleen kotona, mutta harvoin enää tulee käytettyä. Olisi ehkä syytä jossain umpitäydessä kulkuvälineessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!